top of page

TURKU DESIGN NOW! -RYHMÄ

KLO DESIGN

Klo Design on suomalainen vuonna 2005 perustettu vaatemerkki, jota suunnitellaan ihmisille, jotka arvostavat kestäviä arvoja ja korkeaa laatua. Tuotteemme valmistetaan EU:ssa.

Yli 1,5 vuoden tauon jälkeen olemme 18v-synttäreiden kunniaksi päättäneet jatkaa Klo Designin tarinaa verkkokauppana. Verkkokauppa on jälleen auki.

Tervetuloa ostoksille!

klodesign.merinovillapipo

KOTONA DESIGN

Kotonadesign perustettiin vuonna 2004. Yrityksen valikoimiin kuuluu sarja omaleimaisia sisustustuotteita, kuten värikkäitä ilmoitustauluja sekä magneetteja. Tuotteita on saatavilla useissa eri väreissä ja eri kokoisina – ja ne kaikki valmistetaan Suomessa. Suomalaisella työllä ja laadulla on perinteisesti saatu aikaan hyviä yrityksiä. Olemme ylpeitä tuotteidemme korkeasta laadusta, käytännöllisyydestä ja ajattomasta designista.

Kotonadesign leikkii minkä ehtii…leiki sinäkin!

Kotonadesign

Tonfisk Design tehtaanmyymälä

Iso-Heikkiläntie 4, 20200 Turku

puh. 0407322783

Avoinna ma-pe 10-17, soita etukäteen ja varmista että henkilökunta on paikalla

kotonadesign_muistitaulu

KUI DESIGN

KUI Design on edustanut vuodesta 2007 lähtien; paikallisuutta, ammattitaitoa, iloa ja intohimoa.

Yrityksen Turku -aiheiset tekstiilit sekä muut valloittavat printit ovat sekä paikallisen, että kauempanakin asuvan mieleen. KUI Designin tunnelmallinen myymälä Kui shop ja nettikauppa tarjoilevat aina kattavan valikoiman KUI:n tuotteita. Kestosuosikeista pieniin erikoiseriin, lastenvaatteista kodintekstiileihin sekä lahjatavaroihin.
Ihanien tuotteiden ohella tärkeää meille on hyvä fiilis. Toivomme välittävämme jokaiselle ovestamme sekä nettisivuillamme vierailevalle pienen hetken kauniita asioita ja hyvää mieltä.

Kui shop

Kristiinankatu 6, Turku

Avoinna ma-pe 11-18, la 10-16

Huom! Joulunaikaan avoinna

laajennetuin aukioloajoin:

ma-pe klo 10-19, la klo 10-17 ja su klo 11-16

kuidesign_tälpualbody

PUNAINEN NORSU

Uniikki lastenvaatemallisto perheen pienemmille, joka on pääosin toteutettu kierrätysmateriaaleista ja luomupuuvillasta. Värikästä mallistoa suunnittelee Helena Opas.

Punainen Norsu kulkee puolukassa ja sienimetsässä, betoniviidakossa ja soilla. Punainen Norsu seikkailee takapihoilla ja puistoissa. Löydät Punaisen Norsun hiekkalaatikolta ja liukumäestä, järven jäältä, kirjaston lastenosastolta ja kaikkialta, missä lapset viihtyvät.

Punainen Norsu / Ecolocal Market

Linnankatu 9-11, Forum -kortteli

Avoinna ma-pe 11-18, la 11-16

Huom! Joulunaikaan avoinna

laajennetuin aukioloajoin:

ma-pe klo 11-18, la klo 11-17 ja su klo 12-16

WhatsApp Image 2021-12-07 at 15.56_edited.jpg

TONFISK DESIGN

Tonfisk Design on suomalainen maailmanlaajuisen suosion saavuttanut designmerkki. Kaikki tuotteemme ovat suunniteltu Suomessa, suurin osa Brian Keaneyn käsialaa. Muita suunnittelijoita ovat Tony Alfstrom, tanja Sipilä, Susanna Hoikkala, Jenni Ojala, Anna Palomaa ja Cecilia Johansson.

 

Vuodesta 2000 lähtien Tonfisk Designin tuotteet ovat tulleet tunnetuksi suomalaisena ja skandinaavisena designina joita voi löytää kaupoista ja kodeista ympäri maailman.

Tonfisk Design

Tonfisk Design tehtaanmyymälä

Iso-Heikkiläntie 4, 20200 Turku

puh. 0407322783

Avoinna ma-pe 10-17, soita etukäteen ja varmista että henkilökunta on paikalla

tonfiskdesign_touchbowl
bottom of page